Game ready

compressie- en koude therapie

Game Ready is een toestel die zorgt voor een regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. De Game Ready is een krachtig hulpmiddel voor herstel en behandeling van sportblessures, postoperatieve zorg, alsook lymfedrainage.

Opstelling game ready: apparaat met volledig beenmanchet

P

Aanpasbare koudetherapie met cyclische compressie
Het is wetenschappelijk bewezen dat koudetherapie pijn, spierkrampen, weefselschade en zwellingen vermindert. Voor compressie is aangetoond dat dit zwellingen beperkt, oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. Cyclische compressie is in een klinische omgeving effectiever is dan statische compressie. Met de Game Ready is het mogelijk om deze 2 therapieën te combineren waardoor een krachtiger effect ontstaat. De perifere bandages van Game Ready zijn eenvoudig aan te brengen en comfortabel te gebruiken, zonder het ongemak van traditionele behandelmethodes.

Game Ready is de wereldleider in actief herstel van compressie en koude therapie en herstel van blessures. Naast het verlichten van symptomen zoals pijn en zwelling, stimuleert Game Ready de natuurlijke weefselgenezing en versnelt eigenlijk het herstel. Dit toestel wordt o.a. gebruikt door verschillende bekende sporters (topclub Ajax, Messi, het Nederlands Elftal en andere diverse topsportbonden). De cyclische compressie en regelbare koudetherapie hebben ervoor gezorgd dat het Game Ready-systeem in de USA de norm is geworden voor het postoperatief behandelen van orthopedische patiënten.

De Game ready laat toe om de compressie aan te passen; van laag (van 5-15mmHg) tot hoog (van 5-75mmHG) en de temperatuur aan te passen; van 1 tot 10 graden. Bovendien kan men het toestel meenemen op verplaatsing om het toe te passen waar het nodig (thuis, sportclub, praktijk,…).

Game ready met bovenbeenbandage