Bewegingsadvies

Bewegen is voor iedereen belangrijk! Elk individu heeft nood aan een gezonde balans in zijn leven om goed te functioneren. Vaak zijn er jammer genoeg verschillende factoren in ons leven die deze balans verstoren: een zittende job, stress, te weinig tijd,…

Heb je een duwtje in de rug nodig om deze evenwichtige balans terug te vinden? Dan ben je bij Kinéas aan het goede adres! Door een persoonlijke aanpak aan de hand van functionele oefeningen werken we samen om jouw doelstellingen te halen en duurzame resultaten te bekomen! We bieden jou een professionele begeleiding op maat aan en zorgen ervoor dat je ook na deze sessies, zelf verder thuis kan werken aan je conditie. Kom je liefst alleen of met twee? Dat is geen probleem! Na een intake gesprek bespreken we samen jouw doelstellingen en hoe we die zullen realiseren.

.

You’re never a loser until you quit trying – Mike Ditka

.

Voedingsadvies

Voeding is minstens even belangrijk als training en dit zowel wanneer je wil afvallen, gespierder wil worden, een betere conditie wil,… Voeding is wat ons lichaam elke dag doet functioneren. De correcte bouwstenen zijn nodig voor een optimaal functioneren.

Wil je graag op je voeding letten, vermageren of spiermassa aankomen maar weet je niet hoe? Samen bekijken we je huidige voedingsgewoontes en eetpatroon. Afhankelijk van jouw doelstelling stellen we een voedingsschema op bestaande uit producten die jij graag eet. Geen saai dieet waarbij je elke dag hetzelfde eet, geen uithongering, geen volledige ontzegging van zoetigheden, maar wel een levensstijl die jij vol kan houden en waarmee je op een efficiënte manier jouw doelstelling behaalt!