Praktische info

Eerste aanmelding

De eerste behandeling zal steeds een onderzoek omvatten om jouw klachten volledig in kaart te brengen. Op basis daarvan wordt er in overeenkomst een behandelplan opgesteld.

Wij werken steeds op afspraak! Je kan je eerste afspraak maken door e bellen naar het nummer 09/379.80.34 of boek online!

Bij verhindering: gelieve steeds 24 uur op voorhand telefonisch contact op te nemen indien je jouw afspraak niet kan nakomen! Zoniet wordt een administratieve kost van 20€ aangerekend.

Er kunnen ook thuisbehandelingen aangevraagd worden, maar opgelet! Om hiervoor de correcte terugbetaling te verkrijgen, dient dit specifiek op het voorschrift vermeld te worden door de arts.

Onze tarieven

Als u een voorschrift van de arts hebt, krijgt u van ons een ‘getuigschrift voor verstrekte hulp’ mee, waarmee u deels wordt terugbetaald door de mutualiteit. Hoeveel u terugkrijgt van de mutualiteit hangt af van uw sociaal statuut en/of hospitalisatieverzekering. Heeft u een code eindigend op XX1/XX1, dan heeft u recht op verhoogde terugbetaling. U kan eventueel via uw hospitalisatieverzekering extra terugbetaling krijgen voor behandelingen kinesitherapie. Er wordt steeds per sessie afgerekend; dit kan met payconic of via bankcontact.

Beide therapeuten zijn gedeconventioneerd en hanteren de volgende tarieven: